top of page

157th Homecoming Anniversary Group

Public·40 members
Benjamin Biryukov
Benjamin Biryukov

Harry Potter I Darovi Smrti: Prvi Dio - Gledajte Online Sa Prevodom ^HOT^Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio - gledajte online sa prevodom
Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio je sedmi i posljednji film u popularnoj seriji o mladom Äarobnjaku koji se suoÄava sa zlim lordom Voldemortom. Film je baziran na prvoj polovici istoimenog romana J.K. Rowling, a reÅirao ga je David Yates. Film je izaÅao u kinima 2010. godine i postigao je veliki uspjeh kod publike i kritike.
Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio - gledajte online sa prevodomU filmu pratimo Harryja Pottera (Daniel Radcliffe), Rona Weasleyja (Rupert Grint) i Hermione Granger (Emma Watson) koji napuÅtaju Åkolu Hogwarts i kreÄu u opasnu misiju da pronaÄu i uniÅte Horcruxe, magiÄne predmete koji sadrÅe dijelove Voldemortove duÅe. Dok to Äine, oni otkrivaju postojanje tri najmoÄnija objekta u ÄarobnjaÄkom svijetu: Darova smrti. To su: Nevidljivi plaÅt, koji Äini nosioca nevidljivim; VjeÅtiÄji kamen, koji moÅe vratiti mrtve u Åivot; i StarjeÅinska palica, najmoÄniji ÅtapiÄ na svijetu. Harry mora odluÄiti hoÄe li potraÅiti Darove smrti ili se fokusirati na Horcruxe, dok se Voldemort sve viÅe pribliÅava njemu.


Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio je uzbudljiv i mraÄan film koji donosi mnogo akcije, napetosti, emocija i iznenaÄenja. Film je vjeran knjizi i zadovoljava oÄekivanja oboÅavatelja. GlumaÄka ekipa je odliÄna, posebno glavni trio koji pokazuje svoj rast i zrelost kroz seriju. Film takoÄer ima impresivne vizualne efekte, glazbu i scenografiju. Film je dobio mnoge nagrade i nominacije, ukljuÄujuÄi dvije nominacije za Oscara.


Ako ste ljubitelj Harryja Pottera ili Åelite vidjeti jedan od najboljih filmova iz 2010. godine, moÅete ga gledati online sa prevodom na razliÄitim web stranicama. Neki od njih su:


  • Filmotip.com[^1^]  • Hdsaprevodom.com[^2^]  • Netflix.com[^4^]UÅivajte u filmu i ne zaboravite pogledati i drugi dio koji zavrÅava ovu epsku priÄu!


Harry i njegovi prijatelji uspijevaju pobjeÄi od smrtonoÅa i stiÄi do sigurne kuÄe u kojoj Åivi Sirius Blackov brat Regulus. Tamo otkrivaju da je jedan od Horcruxa medaljon Salazara Slytherina koji je Regulus ukrao od Voldemorta. MeÄutim, medaljon je laÅan i ima poruku od nekog tko se potpisuje kao R.A.B. Harry shvaÄa da je to zapravo Regulus Arcturus Black i da je on zamijenio pravi medaljon s laÅnim. Harry takoÄer saznaje da je Mundungus Fletcher ukrao pravi medaljon iz kuÄe i prodao ga Dolores Umbridge, bivÅoj ministrici magije koja sada radi u Ministarstvu magije.


Harry, Ron i Hermione odluÄe provaliti u Ministarstvo magije i uzeti medaljon od Umbridge. Oni koriste Polyjuice napitak da se preruÅe u tri sluÅbenika Ministarstva i uspiju doÄi do Umbridgeinog ureda. Tamo vide da ona nosi medaljon oko vrata i da zlostavlja Muggle roÄene Äarobnjake. Harry uspije oteti medaljon od nje i troje prijatelja bjeÅe iz Ministarstva uz pomoÄ kuÄnog vilenjaka Kreachera i Ronovog brata Billa. MeÄutim, prilikom bijega Ron biva ozlijeÄen i zarazi se otrovom koji je bio u medaljonu.


Harry, Ron i Hermione odlaze u Åator u Åumi gdje se skrivaju od Voldemorta i njegovih sljedbenika. Oni pokuÅavaju uniÅtiti medaljon, ali ne uspijevaju jer je za to potrebno neÅto vrlo moÄno. Oni se takoÄer izmjenjuju u noÅenju medaljona jer on ima negativan utjecaj na njihovu psihu. Medaljon pojaÄava njihove strahove, sumnje i ljubomoru. Ron posebno pati zbog toga jer je ljubomoran na Harryja i Hermionu i misli da oni imaju neÅto viÅe od prijateljstva. Jedne noÄi, nakon Åto Äuje glasove iz medaljona koji mu govore da ga Harry i Hermione ne vole, Ron se posvaÄa s njima i odlazi. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page