top of page

157th Homecoming Anniversary Group

Public·61 members

{"blocks":[{"key":"foo","text":"Andorra Koszovó élő 12 október 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"sy8cs","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"Kövesd a(z) Koszovó élő eredményeit, végeredményeit, meccseit és a meccsinformációkat! Következő meccsek: 12.10. Andorra - Koszovó, 15.10. Koszovó - Izrael, ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"ag1hm","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"2re1x","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"5t7md","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"x9315","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://l6yz.r3c.gwcc.gg.a.8cx.intermedia.cfd/4ets"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"ca2309_c9e09640dfba4302827742c9a5ad69d0~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752514.gif","file_name":"ca2309_c9e09640dfba4302827742c9a5ad69d0~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Az állás 0-0 volt. A két csapat első egymás elleni meccsén, Koszovóban a román keménymagot kitették a stadionból hasonló megnyilvánulásaik miatt. A Eb-selejtezők I csoportjában Koszovó négy döntetlent és egy vereséget, Románia pedig két győzelmet és három döntetlent ért el a hatodik forduló előtt. Eb-selejtezők, 6. forduló, keddi meccsek:A csoport:Spanyolország–Ciprus 6-0 (2-0)Norvégia–Georgia 2-1 (2-0)Az állás: 1. \n\ngetLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét

100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő

szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. \n\nGroup Page | SKRNDomovO násBlogWorkshopyRepozitár nástrojovMateriályFórumKomunitaProfilyKontaktBook OnlineZáklady práce v štatistickom softvéri R pre začiatočníkov (1. časť - 11. 1. 2022)Základy práce v štatistickom softvéri R pre začiatočníkov (2. časť - 18. 2022)Základy práce v štatistickom softvéri R pre začiatočníkov (3. časť - 01. 02. 2022)Odhad veľkosti výskumného súboru 1 (časť 1 - 31. 05. 2022)Odhad veľkosti výskumného súboru II (časť 2. - 07. 06. 2022)MoreThis group can't be found. \n\nminCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. \n\n[NÉZD ONLINE==] Koszovó Svájc közvetítés 9 szeptember 2023 3 nappal ezelőtt — júl. — [ÉLŐ ADÁS-] Svájc Szlovénia közvetítés 13 május 2023 - GitLab angol Kína CCTV Tencent Guangdong TV Shanghai TV kínai Koszovó[[[FOLYAM]*]] Spanyolország Ciprus online közvetítés 12 szep2022. jún. 2. — Ma a TV-ben: Élőben a spanyol-portugál és másik öt NL-meccs is; 17. 50: Labdarúgás, Nemzetek Ligája, Ciprus-Koszovó (élő); 06. \n\nAndorra U-21 vs Kosovo U-21 Live Score and Live Stream Andorra U-21 played Kosovo U-21 at the Qualifying round, Group 7 of Uefa Under-21 on June 4. The match kicked off 16:00 UTC. Kosovo U-21 won 0-3.\n\n)03:15 (ism) Koszovó - Svájc. UEFA EURO 2024 Eb-selejtező, I-csoport, 5. Magyarország Bosznia-hercegovina közvetítés 18 július 2023 előtt45:[[NÉZ##]] San Marino Szlovénia élő 10 szeptember 2023 Svájc. Svájc. [élő adás#] Szlovénia San Marino élő 26 március 2023 foc [élő adás#] Szlovénia San Marino élő 26 március 2023 foci Eb 2024 hu(Élő közvetítés TV@@)... Jürgen Klinsmann és Karl Heinz Ridle a rendező Németországot képviseli. A-CSOPORT: Spanyolország, Skócia, Norvégia, Grúzia, Ciprus, B-CSOPORT: Hollandia, Franciaország, Írország, Görögország, Gibraltár, C-CSOPORT: Olaszország, Anglia, Ukrajna, Észak-Macedónia, Málta, D-CSOPORT: Horvátország, Wales, Örményország, Törökország, Lettország, E-CSOPORT: Lengyelország, Csehország, Albánia, Feröer, Moldova, F-CSOPORT: Belgium, Ausztria, Svédország, Azerbajdzsán, Észtország, G-CSOPORT: MAGYARORSZÁG, Szerbia, Montenegró, Bulgária, Litvánia H-CSOPORT: Dánia, Finnország, Szlovénia, Kazahsztán, Észak-Írország, San-Marino I-CSOPORT: Svájc, Izrael, Románia, Koszovó, Fehéroroszország, Andorra, J-CSOPORT: Portugália, Bosznia-Hercegovina, Izland, Luxemburg, Szlovákia, Lieschtenstein A SELEJTEZŐSOROZAT MENETRENDJE 1. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. \n\nEzt elégelte meg a vendég koszovói válogatott, amely negyedóra után el akarta hagyni a pályát. Végül Willy Delajod játékvezető mindkét csapatot az öltözőbe rendelte, miután több román játékos kérlelése ellenére sem hagyta abba a közönség a sértő magatartást. Helyi beszámolók szerint a közönség nagy része nem értett egyet a Koszovó-ellenes üzenettel, és kifütyülte a rendbontókat. Végül a rendfenntartók tárgyaltak az ultrákkal, akik levették a transzparenseiket, de maradhattak a helyükön a stadionban, a meccs pedig tíz perc újbóli bemelegítés után folytatódott. \n\n▶️ Andorra U21 vs Kosovo U21 Live Stream & Prediction, H2HSporticos - Legal Sports StreamsFollow all of the action from the biggest football leagues in the world like La Liga, Serie A, the Bundesliga and Ligue 1 with Sporticos. Here you can find out the easiest, cheapest and most convenient way to watch football live streams of any match you’re interested in. We bring together all of the soccer streams out there on the internet and select the best options for you where you are. \n\n[ÉLŐ] Svájc Andorra közvetítés 12 szeptember 2023 (Ingyenes 50: Labdarúgás, Nemzetek Ligája, Ciprus-Koszovó (élő); 06. 50: Labdarúgás,... 35 HOLLANDIA - GÖRÖGORSZÁG FRANCIAORSZÁG - ÍRORSZÁG 2023. futam, Magny-Cours ...\n\nAndorra - Koszovó - Európa-bajnokság, 2023. 10. 12. - Sportal. hu© sportal. hu © Ringier Sports Media Group Minden jog fenntartva! Az oldalak, azok tartalma - ideértve különösen, de nem kizárólag az azokon közzétett szövegeket, képeket, fotókat, hangfelvételeket és videókat stb. - a Ringier Hungary Kft. /Blikk Kft. /Ringier Sports Media Hungary Kft. (\"Jogtulajdonos\") kizárólagos jogosultsága alá esnek. \n\ntitle}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. \n\nHatalmas balhé Romániában, a koszovói válogatott levonult a pályáról + videó2023. 09. 12. 22:27 2023. 13. 12:15 Csupán negyedóra telt el a Románia–Koszovó labdarúgó-mérkőzésből az Európa-bajnoki selejtezők I csoportjában, amikor a vendégek levonultak a pályáról a román keménymag sértő transzparensei és bekiabálásai miatt. A meccs végül folytatódott Bukarestben. „Koszovó az Szerbia” – ezt kiabálta a román közönség egy része, és az üzenet transzparensen is megjelent a bukaresti stadionban. \n\n[FUTBALL>>>] Andorra Fehéroroszország és élő online közvetít 2023. szept. 9. — 9. — Magyarország U21 Kazahsztán U21 és élő online közvetítés 45 ANDORRA - FEHÉROROSZORSZÁG ÉSZTORSZÁG - SVÉDORSZÁG UKRAJNA - ANGLIA KOSZOVÓ ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page