top of page

157th Homecoming Anniversary Group

Public·52 members

Shqipëria Republika Çeke shiko live 12 tetor 2023 Sporti

15 orë më parë — 7 sht 2023 — (SOT*) Republika Çeke Shqipëria shiko live 7 shtator 2023 Republika Çeke – Shqipëri / Gjithçka gati, Kombëtarja mbyll ...

Shqipëria Republika Çeke shiko live 12/10/2023 Shikoni drejt... Republika Çeke · Kështu ndryshon tabela pas javës së nëntë në Superligën e... live në Facebook · Lajme · Numri i të vdekurve në Gaza rritet në 1055, thotë... Ishi i Chelseat deklaroi se është... Bundesliga Dani Olmo është një nga objektivat e Barcelonës për sezonin e ardhshëm. Mesfushori ofensiv spanjoll pëlqehet shumë nga trajneri Xavi, por problem mbetet klauzola... Jerome Boateng vijon të jetë pa skuadër. Mbrojtësi gjerman e mbylli me Lyonin në korrik, teksa gjatë ditëve të fundit u përfol për një... Kepa Arrizabalaga ishte shumë afër transferimit te Bayern Munchen, por Real Madrid humbi Thibaut Courtois për shkak dëmtimi dhe u hodh në sulm për... GazetaDemos – Portali InformativGazeta Demos është medium i pavarur informativ, që ka për qëllim informimin e shpejtë dhe të paanshëm, portal që synon të plasojë të dhëna objektive për audiencën e gjerë, duke pasur për kryefjalë lajmin si kategori kryesore. Del Nedim Bajrami, hyn në fushë Gjasula. Minuta 71’ – Goditje dënimi për Poloninë. Minuta 70’ – Zëvendësime për Shqipërinë. Dalin Asllani dhe Asani, hyjnë Bare dhe Muja. Zëvendësime edhe për Poloninë. [TRANSMETIM TELEVIZIV**] Shqipëria Polonia drejtpërdrejt 10 2 orë më parë — [TRANSMETIM TELEVIZIV**] Shqipëria Polonia drejtpërdrejt 10 shtator 2023 Paratë do të ndihmojnë në mbulimin e kostove tëAta janë konfrontuar me tifozët kuqezi duke thyer stola dhe duke i hedhur në drejtim të tyre. Në ndarjen mes dy tifozërive qëndron një kordon i gjatë policor për të mos lejuar përplasjen mes tyre. Policia e Shtetit, plan masash për ndeshjen ndërkombëtare të futbollit Shqipëri – Çeki. Plani i masave parashikon detyrat që do të kryejnë të gjitha strukturat, me qëllim garantimin e rendit dhe sigurisë publike para, gjatë dhe pas zhvillimit të ndeshjes ndërkombëtare të futbollit ndërmjet ekipeve të Shqipërisë dhe Çekisë, që do të zhvillohet më datë 12 tetor 2023, në orën 20:45, në stadiumin “Air Albania”. Formacionet zyrtare, Republika Çeke – Shqipëria: Sylvinho me ndryshim në sulmShqipëria do të jetë mysafir i Republikës Çeke në rrugën e shqiponjave për Euro 2024. Edhe pse çekët konsiderohet favoritë, kuqezinjtë do të shkojnë që të marrin pikë në këtë përballje. Republika Çeke është lider aktualisht me shtatë pikë, një më shumë se Shqipëria që është e dyta. Sylvinho ka vendosur që për këtë ndeshje të luajë me emra si Sokol Çikalleshi, Taulant Seferi dhe Jasir Asani në sulm. Home | SuperSportSerie A Romelu Lukaku ishte pa dyshim një nga protagonistët më të diskutuar të gjithë sesionit të merkatos. Për të fillimisht u fol për një rikthim... Serie A Adriano Galliani, CEO i Monza, ka folur për të ardhmen e klubit italian, i cili është raportuar se do të shitet. Për të garantuar sigurinë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare, është bashkëpunuar me të gjitha institucionet që kanë rol në mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, ndër të cilët përmendim: Federatën Shqiptare të Futbollit; Policinë Bashkiake; Shërbimin Zjarrfikës; Shoqëritë private të sigurisë (stjuartët dhe personeli i sigurisë); Spitalet, qendrat shëndetësore dhe ato të ndihmës së parë. Nis ndeshja Shqipëri – Poloni, drejtpërdrejt në ekranin e 2 orë më parë — Minuta 0' - Nis sfida Shqipëri-Poloni në stadiumin "Air Albania". 1 minutë heshtje në nderim të viktimave nga tërmeti në(futbolli***) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt live 10 shtato 2 orë më parë — (futbolli***) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt live 10 shtator 2023 2 ditë më parë — [Shikoni>>>] Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas(SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07. 09 4 ditë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato [TV]] Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Republika e Moldavisë, (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik [[Transmetim televiziv<<<<]] Ishujt Faroe Shqipëria drejtpër(((HD LIVE=))) Kosova Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 19Rumania Archives -[SHIKO TV-] Shqipëria Polonia shiko live 10/09/2023 20 orë më parë — [SHIKO TV-] Shqipëria Polonia shiko live 10/09/2023 27 mar 2023 — Poland vs Albania:: March 27, 2023:: Live Streaming and TV[Transmetim i drejtpërdrejtë<<] Shqipëria Polonia shiko live 21 orë më parë — [Transmetim i drejtpërdrejtë<<] Shqipëria Polonia shiko live 10 shtator 2023 12 tet 2021 — Në një ndeshje direkte për vendin e dytëEuro 2024/ Shqipëria udhëheq 2 me 0 ndaj Polonisë - Tv Klan20:14 10/09/2023 Minuta 80’ – Zëvendësim për Shqipërinë. Ervin Bulku zbulon arsyen përse në portë është StrakoshaTrajneri Sylvinho ka vendosur që në portë të jetë Strakosha në vend të Berishës në ndeshjen ndaj Polonisë mbrëmjen e sotme. Ky ndryshim në portë nuk parashikohej, por ndihmëstrajneri Ervin Bulku ka zbuluar për Klan Kuqezi dhe arsyen përse ndodhi ky zëvendësim. [SHIKONI DREJTPËRDREJT***] Shqipëria Polonia shiko 2 ditë më parë — [SHIKONI DREJTPËRDREJT***] Shqipëria Polonia shiko live 10 shtator 2023 Marrëdhëniet Shqipëri-Poloni u referohen marrëdhënieve bilateraleEdhe pse mundi Shqipërinë 1-0 në ndeshjen e parë, Polonia ka pësuar tashmë dy humbje në Grupin E, me një humbje me përmbysje ndaj Moldavisë që shkaktoi shumë zhurmë për ndryshime gjatë verës. Pasi lane t’u shpëtonte epërsia me dy gola në Kishinau, polakët u mblodhën përsëri këtë javë me një fitore, por iu desh më shumë kohë se sa pritej për të thyer një skuadër të mprehtë nga Ishujt Faroe të enjten në mbrëmje. Galliani theksoi se... Rudi Garcia është në prag shkarkimi nga posti i trajnerit të Napolit. Mungesa e vazhdimësisë në rezultatet pozitive dhe atmosfera jo fort e mirë... Itali Federico Dimarco është shndërruar në një nga futbollistët më të rëndësishëm të Interit, si dhe një nga lojtarët më të spikatur në Europë sa... Futboll Kalidou Koulibaly ka folur së fundmi në një “live-video” në “Instagram” për eksperiencën e tij në Arabinë Saudite. Duke u mbështetur në përvojën pozitive për planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e situatës së rendit dhe sigurisë publike gjatë zhvillimit të ndeshjeve ndërkombëtare të futbollit, masat e marra nga Policia e Shtetit janë si më poshtë: -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Çekisë, nga aeroporti i Rinasit në hotel, në stadium dhe në kthim për në Rinas; -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Shqipërisë, në stadium; -Kryerja e kontrollit të hollësishëm në mjediset e stadiumit dhe brenda stadiumit, për persona të paautorizuar, sende dhe lëndë të ndaluara, para se të futen tifozët; -Organizimi i shërbimeve për garantimin e rendit publik para, gjatë dhe pas përfundimit të ndeshjes së futbollit, jo vetëm pranë stadiumit, por edhe kontrolli i territorit në të gjithë qytetin e Tiranës; -Sigurimi i rrugëkalimeve të shërbimeve të emergjencës; -Menaxhimi i trafikut rrugor në qytetin e Tiranës, para, gjatë dhe pas ndeshjes së futbollit. Kur nga kjo vepër, ka ardhur pengimi i zhvillimit normal të aktivitetit sportiv, dënohet me gjobë ose me burgim deri në tre muaj. Hedhja e sendeve të forta në fushën e lojës ose mbi masën e njerëzve, mbajtja apo përdorimi i lëndëve piroteknike, fishekzjarrëve, flakadanëve, gjatë zhvillimit të një aktiviteti sportiv, dënohen me burgim nga gjashtë muaj deri në tre vjet. Pas katër ndeshjesh, të dyja skuadrat pasojnë Republikën Çeke në garën për një përfundim në dy të parët, gjë që do të siguronte një vend në Gjermani për verën e ardhshme, dhe Polonia është një pikë prapa kuqezinjve. Duke mbajtur kontrollin e saj në vendin e dytë në renditjen e Grupit E, Shqipëria arriti një barazim 1-1 me kryesuesit e grupit Çekinë të enjten, kur goli i barazimit i Nedim Bajramit anuloi një goditje të pjesës së dytë të Vaclav Cerny në “Fortuna Arena”. Minuta 67’ – Goditje dënimi për Shqipërinë, pret portieri. Minuta 62’ – Mirlind Daku hyn në fushën e lojës dhe shënon golin e 2 për Shqipërinë. Minuta 60’ – Karton i verdhë për Krikovjak. Minuta 51’ – Goditje këndi për Poloninë. FILLON PJESA E DYTËPËRFUNDON PJESA E PARË, 1 ME 0 PËR SHQIPËRINË8 minuta shtesëMinuta 37’ – Shqipëria kalon në avantazh, supergol nga Jasir Asani. Minuta 36’ – Kristjan Asllani rrezikon portën kundërshtare, topi përfundon mbi traversë. Minuta 33’ – Zëvendësim për ekipin polak. Minuta 21’ – Shënon Polonia, por anulohet, pozicion jashtë loje. Legjislacioni penal shqiptar e konsideron vepër penale goditjen apo çdo vepër tjetër dhune ndaj sportistit, trajnerit, arbitrit, ndërmjetësit sportive, për shkak të veprimtarisë sportive, nga persona jashtë kësaj veprimtarie, vepër penale që dënohet me burgim nga një deri në tre vjet. Ndeshja me Shqipërinë, trajneri i Çekisë: Atmosfera e ekipit shqiptar është e lartë - NTVPolicia e Shtetit ka publikuar sot planin e masave që janë marrë për të ruajtur rendin para, gjatë dhe pas ndeshjes mes Shqipërisë dhe Çekisë që luhet nesër në ”Air Albania”. Ajo si zakonisht ka publikuar të gjithë masat që janë marrë, rrugët që do të bllokohen për automjetet që disa orë para sfidës, si dhe ka paralajmëruar të gjithë ata që do të shkelin këto masa se i presin penalitete të rënda. Shiten në kohë rekorde të gjitha biletat për ndeshjen Shqipëri 16 sht 2023 — Shiten në kohë rekorde të gjitha biletat për ndeshjen Shqipëri - Republika Çeke. live. Lajme. Shqipëri Maqedoni T7 Impresum. Sport. Futboll ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page