top of page

157th Homecoming Anniversary Group

Public·44 members

Suedia vs Moldova în direct 12 octombrie 2023 Curent

Eurovision Blog: Marea finală, victorie pentru Suedia și o experiență de neuitat pentru Moldova. 14 mai. 15:29 Showbiz. 6098 0. Pe 13 mai, la Liverpool a ...

În rezultat avem o victorie previzibilă, chiar dacă intriga a fost păstrată pînă la final. Pe primul loc este Loreen, pe locul doi este Finlanda deși eu ca un snob aș fi preferat să nu cîștige Loreen pentru că ea din punctul meu de vedere nu a adus nimic nou la acest concurs. Eu înțeleg, cu toate acestea reprezentanții juriului care nu au votat pentru Finlanda. ”Eu nu știu cum tu ai făcut față acestei presiuni. Eu sincer te felicit și pot să spun ești un mare învingător iar munca ta nu va trece neobservată”, i-a spsu producătorul muzical Serghei Orlov lui Pasha Parfeni îndată după finală. La rîndul său, artistul a spus că în online Republica Moldova are reacții foarte bune iar comentariile de susținere sînt nenumărate. ”Prieteni, adevărul este că totul este bine, iar în online noi am fost foarte bine apreciați și avem foarte multe comentarii și foarte multe vizualizări. Țara noastră a fost reprezentată la cel mai înalt nivel. Nationala de fotbal a Moldovei s-au reunit la Vadul lui Voda pentru cantonamentul dinaintea meciurilor cu Suedia si Polonia - VIDEOMembrii nationalei Moldovei de fotbal s-au reunit la Vadul lui Voda pentru cantonamentul dinaintea meciurilor cu Suedia si Polonia. Dupa cateva antrenamente, tricolorii au zburat astazi spre Stockholm, peste doua zile urmand sa aiba loc amicalul cu nationala suedeza. Publicat:10. 10. 2023, 22:53Toti cei 24 de jucatori, care au fost convocati de selectionerul Serghei Clescenco, s-au reunit la Vadul lui Voda. Serghei CLESCENCO, ANTRENORUL NATIONALEI MOLDOVEI: „Sunt si mici accidentari, fara ele fotbalul nu este posibil, deoarece este un tip de sport periculos. Avem o echipa medicala buna, care ne va anunta despre disponibilitatea jucatorilor inainte de meci. ”Din lot fac parte Andrei Cobet, jucator al clubului Slavia Mozyr din Belarus, care a fost convocat mai tarziu, dar si trei fotbalisti care pot debuta la echipa mare a tarii. Este vorba de Denis Furtuna, Nicolae Cebotari si Dinis Ieseanu, toti trei legitimati la Zimbru Chisinau. Serghei CLESCENCO, ANTRENORUL NATIONALEI MOLDOVEI: „Incercam sa aducem fotbalisti noi pentru a vedea cat sunt de pregatiti sa ajute echipa nationala. Eurovision Blog: Marea finală, victorie pentru Suedia și o experiență de neuitat pentru MoldovaPe 13 mai, la Liverpool a avut loc marea finală a Eurovision Song Contest 20223. Finala a fost una cu adevărat spectaculoasă, iar marea cîștigătoare a serii a devenit Loreen, reprezentanta Suedie. Deși potrivit clasamentului final reprezentantul Republicii Moldova, Pasha Parfeni s-a clasat doar pe locul 18, totuși experiența Eurovision va fi una de neuitat pentru el iar moldovenii atît de acasă, cînt și din diasporă se pot mîndri cu acest artist care a reprezentat la cel mai înalt nivel țara noastră. De menționat că potrivit voturilor telespectatorilor, Pasha Parfeni s-a clasat pe locul 9. Șansă uriașă de calificare la Euro 2024 pentru Moldova acum 6 zile — direct din 15 octombrie pe atacantul Robert Lewandowski (FC Barcelona) Lotul naționalei Moldovei pentru meciurile cu Suedia și Polonia.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page