top of page

157th Homecoming Anniversary Group

Public·41 members

Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt falas 12 tetor 2023 HD live


[TRANSMETIM>] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtator 2023 Megjithatë, Partia Komuniste e Çekosllovakisë e rriti me shpejtësi popullaritetin, ...


Detaje të paketës - VodafoneDetaje • Të gjitha çmimet e lartpërmendura e përfshijne vlerën e T. V. SH. • Benefitet e përfshira në pagesën fikse mujore të planeve Vodafone Next+ dhe Born Free nuk janë të vlefshme në Roaming. • Minimumi i kohës fillestare të bisedës është 30 sekonda. Pas 30 sekondave të para të telefonatës, aplikohet tarifimi për cdo sekondë, ndërsa interneti tarifohet për çdo 10 KiloByte. • Sasia e internetit vetëm 4G ka përparësi konsumi në lidhje me sasinë e internetin 3G/4G. Moldavia dhe Polonia të kenë marrë në tri ndeshje respektivisht 5 dhe 7 pikë, me moldavët që maksimalisht sfidën me Shqipërinë ta kenë fituar 1-0. KUALIFIKIM ME DY PIKË Situata në këtë moment bëhet serioze. Shqipëria në këtë rast, nëse merr dy barazime, ato duhet t’i ketë me çekët dhe moldavët. Me 12 pikë do të ishte në një situatë të keqe, ndërsa çekët në katër takimet e mbetura dhe 3 (Moldavia) nuk duhet të marrin më shumë se 4 pikë dhe ndeshjen direkte me kuqezinjtë moldavët ta kenë fituar 1-0. Polonia nga ana e saj nuk duhet të grumbullojë më shumë se 6 pikë. Edhe me pikë të barabarta në këtë situatë, kalon Shqipëria. Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 15 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 11 orë më parë — Një polic do vendosë drejtësi në duelin Shqipëri-Republika Çeke ... ((FUTBOLLI!)) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt live 10 shtato 10 sht 2023 — Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas. (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 4 ditë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria ... Ju mund të paguani faturën tuaj brenda datës 25 të muajit pasardhës. • Benefitet e planeve Vodafone Next+ dhe Born Free nuk mund të transferohen në muajin pasardhës. • Benefitet e planeve rigjenerohen të plota cdo datë 1 te muajit pa patur nevojë që klienti të kryejë ndonjë veprim. • Në rast te konsumit brenda muajit kalendarik të minutave, SMS apo internetit të planit tarifor, klienti duhet të kryejë një rimbushje dhe/ose të aktivizojë një paketë shtesë për të vijuar komunikimin. • Ju mund të rimbushni numrin tuaj Vodafone Next+ ose Born Free në cdo kohë në një nga dyqanet Vodafone, Online në www. vodafone. al ose ne aplikacionin My Vodafone app, dhe të aktivizoni një nga paketat Vodafone me parapagesë. Benefitet e paketave me parapagesë kanë përparesi konsumi në lidhje me benefitet e planeve tarifore Vodafone Next+ dhe Born Free. • Minutat ndërkombëtare që ofron plani tarifor dhe minutat ndërkombëtare opsionale janë te vlefshme drejt 30 destinacioneve ndërkombëtare: Greqi, Itali, France, SHBA, Kanada, UK, Gjermani, Turqi, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Slloveni, Kinë, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Republika Ceke, Kroaci, Irlande, Luksemburg, Danimarke dhe Hungari. • Pagesa fikse mujore do të aplikohet në fund të muajit. Nëse marrim 6, 7 apo 9 pikë në tri ndeshje, jo vetëm kualifikim, por me siguri jemi edhe të parët e grupit. KUALIFIKIM ME KATËR PIKË Ndërkaq, nëse në total merren 4 pikë, pra një fitore, një barazim dhe një humbje, sërish shanset për kualifikim janë, pasi kjo varet edhe nga rezultatet që do të marrin moldavët, polakët, çekët dhe ndeshja direkt mes tyre. Vetëm një gjë mund të zgjidhet në ndeshjen e shtatë. Shpresat e Ishujve Faroe do të mbyllen zyrtarisht nëse humbasin. Republika Çeke fiton ose të dyja skuadrat barazojnë. Shkurt, të gjithë ëndërrojmë “Euro 2024”-ën, që nga lojtarët, stafi, tifozët. Por si shkon Shqipëria në finalet e këtij kompeticioni? “Panorama Sport” bën një llogaritje hipotetike, duke parë potencialin e rivalëve dhe situatës në tri ndeshjet e mbetura. Për të mos i lënë asnjë gjë rastësisë, përfaqësueses i duhen minimalisht të paktën 5 pikë për t’u kualifikuar. KUALIFIKIM DIREKT Shqipëria do të përballet sot me Çekinë në shtëpi dhe më pas do të udhëtojë drejt Moldavisë në muajin nëntor e pas tri ditësh do të presë Ishujt Faroe. Dy barazime dhe një fitore do t’u mjaftojnë kuqezinjve për t’u kualifikuar në “Euro 2024”. Me një total prej 15 pikësh, duke supozuar se Polonia do të fitonte të tria ndeshjet e mbetura dhe do të shkonte 15 pikë dhe barazim me ne, do të ishte ekipi i Silvinjos që do të kualifikohej për në Gjermani, kjo e mundësuar nga fitorja 2-0 në Tiranë, pasi kemi shënuar një gol më shumë. Pra, duhen të paktën 5 pikë të grumbulluara në tri ndeshjet e mbetura dhe Shqipëria do të shihte veten në Europian. Shqipëria nëse merr 4 pikë, shkon në kuotën 14. Në këtë gjendje, Polonia në tri ndeshje duhet të grumbullojë 7 pikë, Moldavia 6 (edhe nëse na mund 1-0) dhe Çekia le të marrë 14 pikë, por pa na mundur drejtpërdrejt. KUALIFIKIM ME TRI PIKË Edhe nëse Kombëtarja grumbullon tri pikë në ndeshjet e mbetura, sërish ka shanse për t’u kualifikuar, por kjo do të jetë në dorën e kundërshtarëve. Çekia duhet të mposhtë Poloninë dhe Moldavinë, ndërsa polakët të ngecin me një barazim me Ishujt Faroe ose me Moldavinë. Kështu as Polonia dhe as Moldavia nuk do të arrinin 13 pikë, aq sa Shqipëria. Shkurt, Shqipëria do të marrë 13 pikë, Çekia në katër takime të grumbullojë 5 pikë dhe Shqipëria t’i ketë mundur çekët drejtpërdrejt. Pagesa fikse mujore për muajin e parë të aktivizimit do të llogaritet në mënyrë proporcionale me ditët e mbetura të muajit. Në rastin kur kërkohet caktivizimi i Numrit Celular, pagesa fikse mujore do të llogaritet në mënyrë proporcionale me ditet e kalura të muajit. Përfitimet e planit tarifor do të jenë të plota pavarësisht datës së aktivizimit ose caktivizimit. • Vlera e pagesës fikse mujore të planit tuaj Vodafone Next+ ose Born Free do të shfaqet në faturën tuaj mujore. [[SHIKO TV>>>>]] Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt 14 orë më parë — [SHIKO TV>>>>]] Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt falas 12 tetor 2023 2 orë më parë — Qindra tifozë shqiptarë pritet të jenë të ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page